Sportvoeding

Wat je eet als je niet sport is heel belangrijk. Het is noodzakelijk voor genoeg energie en een goed herstel te onderbouwen, dat je goed eet. Er zijn verschillende richtlijnen die volgens veel mensen moet volgen, maar het ligt echt aan verschillende factoren wat je moet eten.

Voedingssupplementen zijn altijd een ding als het gaat om sportvoeding. De ene zegt dat het goed voor je is, en dan ander weer niet. In deze categorie behandelen we alles van voedingssupplementen tot aan je dieet.

Wat eten na sporten
Wat eten na sporten Sport je veel, regelmatig of niet zo heel veel, eten na het sporten is ontzettend belangrijk. De maaltijden zorgen ervoor dat spieren zich sneller gaan herstellen. Getrainde spiergroepen die sneller herstellen, zijn ook eerder in staat om weer getraind te worden. Je wilt natuurlijk je lichaam op
De 3 beste supplementen voor krachttraining
De 3 beste supplementen voor krachttraining Als je krachttraining gaat uitvoeren heb je energie nodig. Energie woord uit 3 soorten voedingsstoffen gehaald, namelijk vet, eiwit en koolhydraten. Koolhydraten en vetten zijn al normalen bronnen voor je lichaam. Eiwitten zorgen voor het herstellen van je spieren na schade door inspanning van h
Onze collega's

Sportvoeding Slank en Sterk

Slank en Sterk is een website waar jij de beste artikelen over Sport, voeding, krachttraining, dieet etc. kunt verwachten. Het is opgebouwd om jouw te helpen om een gezonde levensstijl of je droomlichaam te bereiken. Sportvoeding is belangrijk om de juiste voedingsstoffen  binnen te krijgen. Met name na het sporten is het eten essentieel.